Abonneecadeau Week 9

Verwachting van Anna Hope is hartverscheurend en opbeurend tegelijk en gaat over je weg vinden in het leven: als moeder, als dochter, als echtgenote, en als goed mens. Ze zijn jong, ambitieus en wonen samen in een huis in Londen. Ze hebben hun hele leven nog voor zich. Tien jaar later is alles anders. Ze worstelen alle drie met dezelfde vraag: wat is een zinvol leven, en hoe bereik je dat?

Zachtop lachen van Malou Holshuijsen gaat over een jonge vrouw met galgenhumor, een dode Indische oma en een groot talent zich laconiek en luidkeels door het leven te bewegen. Een rauwe dialoog tussen een psycholoog en een patiënt-in-ontkenning over een allesbepalend geheim, afgewisseld met het tenenkrommende verhaal van een op het oog zorgeloos bestaan.

In Minnaar van Ilse Ruijters verandert een gepassioneerde liefdesaffaire in een levensgevaarlijke nachtmerrie. Dat wat ze met Søren had was op haar veertigste verjaardag begonnen. Het is alleen voor de seks, zeggen ze tegen elkaar. Als ze de relatie wil verbreken, blijkt dat haar spannende minnaar zich niet zo makkelijk aan de kant laat zetten.

Bekijk de boeken:

Slider (niet visueel zichtbaar in editor)