Marijke Vos | Rainbow Lake | Feelgood

1 november 2021

Marijke Vos schreef voor de feelgoodserie Rainbow Lake twee heerlijke romans over de zussen Jennifer en Miranda die hun geluk zoeken in het knusse Canadese stadje Rainbow Lake.

In Van Chanel naar flanel staat Jennifer pas bij het altaar van hun miljoenenbruiloft dat ze niet met Terence wil trouwen. Ze neemt een impulsieve beslissing en ruilt haar peperdure trouwjurk in voor een vliegticket naar Rainbow Lake, Canada. In het afgelegen stadje woont haar geliefde oom Charlie, die ze al jaren niet heeft gezien. Ze hoopt bij hem op adem te komen, maar eenmaal in Canada aangekomen loopt alles toch net iets anders…

Het staat in de sterren is het vervolg waarin Jennifers zus Miranda centraal staat. Miranda hielp haar zusje bij haar vlucht naar Rainbow Lake, maar bleef door een aantal verkeerde beslissingen in het verleden noodgedwongen achter in Nederland. Als ze ervan overtuigd raakt dat Jennifer haar hulp nodig heeft, krijgt ze het toch voor elkaar dat ze haar achterna mag. Welke avonturen wachten haar in Rainbow Lake?

Rainbow Lake van Marijke Vos bestaat uit twee delen.

  1. Van Chanel naar flanel
  2. Het staat in de sterren

Slider (niet visueel zichtbaar in editor)

Start met een nieuwe serie