Q&A deel 2 | Denise Meijer

21 december 2022

Vorige week lieten we jullie al kennismaken met Denise Meijer, de auteur achter Zondebokken en selfies en Een kalkoen, een kat en een kaassoufflé. We vroegen haar toen van alles; over haar leven, schrijfinspiraties, lievelingsgerechten, en natuurlijk kerst. Vandaag het tweede deel van ons exclusieve interview met Denise!

Stel, je mag maar één huisdier kiezen: ga je voor een kat of een hond?

Mag ik een andere vraag? Nee? Oké. Eh… Ik ben wel echt gek op katten! Ze zijn schattig, zacht, pluizig en het idee dat ik niet in de vroege ochtend de deur uit moet om ze uit te laten vind ik ook wel een voordeel. Ik heb zelf trouwens ook een kat, Lizzy, en die houdt niet van honden (of andere katten, of mensen).

Je mag maar één hobby kiezen: op sieraden maken of een schildercursus volgen?

Sieraden maken! Ik ben geen tekenwonder, maar sieraden maken lijkt me superleuk. Het was trouwens ook een hobby van me op de middelbare school, die ik inmiddels heb laten versloffen, dus tijd om hem nieuw leven in te blazen.

Welk toetje kies je: een Milka-reep of een Viennetta-ijstaart?

Oeh, lastig… Ik ga toch voor een Milka-reep! Lekker met een kopje thee erbij. Ik mag de hele reep opeten, toch?

Nu we het toch over taart hebben: voor wat voor taart kunnen wij jou om 3 uur ’s nachts wakker maken?

Dat is een makkie: APPELTAART! Dat is echt mijn favoriet.

Gaan we nog meer horen over Astrid en Noah?

Er staat geen direct vervolg gepland, maar ze komen ongetwijfeld nog een keer voorbij in een van mijn nieuwe boeken. Ik ben benieuwd of jullie ze spotten!

Dit was het tweede deel van onze Q&A met Denise Meijer. Het kerstverhaal Een kalkoen, een kat en een kaassoufflé is te koop als e-book en audioboek bij Loft!