De eerste 3 paperbacks van Loft Books

9 februari 2022

Uitgeverij Loft Books is een jonge en frisse e-only uitgeverij. Inmiddels verschenen bij ons ook drie prachtige paperbacks voor de liefhebbers van het fysieke boek! Van thrillers tot feelgood, Loft Books heeft voor iedere lezer een passend verhaal.

De 3 paperbacks van Loft Books:

  • Slangengif van Marja Boomstra
  • Scones en Spotlights van Susan Muskee
  • Van Chanel naar Flanel van Marijke Vos

Slangengif – Marja Boomstra

In de psychologische thriller Slangengif van Marja Boomstra vertrekt de jonge, onzekere fotografe Floor naar Egypte om met haar collega Veronica een brochure te maken voor een reisbureau. Tijdens de groepsrondreis valt het Floor op dat Veronica erg geheimzinnig doet en zij en de reisleider lijken geen onbekenden van elkaar te zijn. Floor gaat op onderzoek uit en komt erachter dat hun mysterieuze medereiziger Rayan hen, maar ook haar scherp in de gaten houdt.

Hamadi, een man die ze via Facebook kent, blijkt eveneens in Caïro te verblijven en hij staat erop Floor te ontmoeten. Wanneer Veronica gewond raakt en er zelfs een dode valt, besluit de reisorganisatie vervroegd door te reizen naar Riyad, de woonplaats van Hamadi. Floor voelt dat er iets voor haar verborgen wordt gehouden en ontdekt dat haar leven op het spel staat. Waarom is ze werkelijk meegevraagd op deze reis en ziet ze nog kans om te ontsnappen?


Scones en spotlights – Susan Muskee

Scones en spotlights is het eerste deel uit de feelgoodserie Liefde, natuurlijk van Susan Muskee.

Cleo’s leven gaat z’n gangetje. Daar is dan ook alles mee gezegd. Ze werkt, organiseert etentjes met haar vriendinnen Kim, Sophie en Abigail, pakt zo nu en dan een yogaklasje mee en o ja, is tot over haar oren verliefd op Sjoerd, de jongen die tijdens die lessen altijd op een matje schuin voor haar zit maar waarschijnlijk niet eens weet hoe ze heet.

Haar droom om ooit muzikant te worden heeft Cleo aan de wilgen gehangen sinds ze werd afgewezen voor het conservatorium. Totdat Sophie een video van haar op een karaokeavond online zet en Cleo volledig viral gaat. Ze wordt gescout voor een talentenjacht en het lijkt de kickstart van haar carrière. Dit is de big break waar ze zo op hoopte, maar waarom voelt het dan niet zo?


Van Chanel naar flanel – Marijke Vos

In de feelgoodroman Van Chanel naar flanel van Marijke Vos laat Jennifer haar steenrijke verloofde Terence bij het altaar van hun miljoenenbruiloft staan. Ze realiseerde  zich opeens ten volle dat dit niet het leven is dat zij wenst. Een tikkeltje aan de late kant misschien, maar soms besef je pas op het allerlaatste moment wat het beste voor je is, toch? Ze neemt een impulsieve beslissing en ruilt haar peperdure bruidsjurk in voor een vliegticket. Met de hulp van haar ietwat criminele en losgeslagen zus vertrekt ze halsoverkop naar Rainbow Lake, Canada. Daar woont hun geliefde oom Charlie, en bij hem hoopt Jennifer op adem te komen. Maar eenmaal in Rainbow Lake loopt het allemaal net iets anders…

Wanneer Jennifer in het stadje voor nieuwe uitdagingen komt te staan, vindt ze hulp bij de vriendelijke bewoners, onder wie de knappe sheriff Branson… Wie weet vindt Jennifer toch haar draai in Rainbow Lake. Maar zal Terence haar zomaar laten gaan?