Lees nu een uniek leesfragment uit ‘Brieven voor Sara’

6 juni 2018

Onlangs verscheen de hartverwarmende roman Brieven voor Saravan de Spaanse auteur Ángeles Doñate. In Brieven voor Sara begint in het Spaanse dorp Porvenir de winter met slecht nieuws: het oude, kleine postkantoor moet sluiten. Sara, de vriendelijke postbode, verliest daarmee haar baan en ze is ontroostbaar. Ook de tachtigjarige Rosa, die alleenstaande moeder Sara en haar kinderen als familie beschouwt, is bedroefd. 

Dan krijgt Rosa een idee: ze besluit eindelijk een brief aan haar vroegere hartsvriendin Luisa te schrijven en vraagt haar hetzelfde te doen. Daarmee begint Rosa een keten van bijzondere brieven, gelardeerd met de mooiste citaten uit de wereldliteratuur, die allemaal bij het postkantoor terechtkomen. Het wordt een keten die uiteindelijk niemand onberoerd laat en waardoor Sara, geliefd bij iedereen, haar baan behoudt.

Met Brieven voor Sara heeft Ángeles Doñate een hartverwarmende roman geschreven over dromen, verlangen, vergeving en de kracht van woorden.

Ook wij hebben Sara en de andere inwoners van Porvenir in ons hart gesloten. Daarom hebben we besloten een unieke campagne op te zetten voor dit prachtige boek. We bieden nu een uniek leesfragment aan: de eerste brief die Rosa schrijft, aan haar vroegere vriendin Luisa. 

Spreekt jou dit boek ook zo aan? Houd dan de komende weken onze social media in de gaten.

Lees hier het leesfragment