Verwachte thrillers zomer 2019

20 mei 2019

Robert Pollack – De Taak

De Taak van Robert Pollack is een spectaculaire politieke thriller over macht, chantage en geheimen, geïnspireerd door de grootste Russische overheidsfraude uit de geschiedenis: de Magnitski-zaak. De ambtenaar Christine en haar collega Steffen zijn naar Sint-Petersburg uitgezonden om de dood van een Russische advocaat te onderzoeken. Als een getuige overlijdt komt Steffen in contact met De Taak, een ondergrondse organisatie die zich met de bestrijding van overheidscorruptie bezighoudt. Reserveer nu >

 

 

De fluisterman - Alex North


Alex North – De Fluisterman 

De Fluisterman van Alex North is dé thrillersensatie van 2019! Nog kapot van de dood van zijn vrouw besluit Tom Kennedy met zijn zoon Jake te verhuizen naar het kleine stadje Featherbank om een nieuwe start te maken. Maar Featherbank heeft een duister verleden.

Reserveer nu >

 

 

Huis vol leugens - Nicci French
Nicci French – Huis vol leugens

De 45-jarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar zijn appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan.

Reserveer nu >

 

 

Koude angst - Mads Peder Nordbo
Mads Peder Nordbo – Koude angst

Koude angst van Mads Peder Nordbo is een nieuwe spannende arctische thriller die zich afspeelt op Groenland, eerder verscheen van Nordbo Meisje zonder huid. In Koude angst zoekt Matthew uit wat er jaren geleden met zijn Amerikaanse vader is gebeurd en stuit daarbij op een doofpotaffaire. Matthew ontdekt dat hij zelf een pion is in een vuil machtsspel. 

Reserveer nu >

 

 

De escaperoom - Megan Goldin Megan Goldin – De escaperoom

In de lucratieve wereld van Wall Street zijn Vincent, Jules, Sylvie en Sam ultieme carrièrejagers. Hun leven staat in het teken van meedogenloze ambitie, miljardendeals en buitensporige luxe. Wanneer zij vast komen te zitten in een escaperoomlift moeten ze gezamenlijk opdrachten uitvoeren om vrij te komen. Als ze willen overleven, moeten ze een laatste raadsel oplossen: wie van hen is een moordenaar?

Reserveer nu >

 

 

Ilse Ruijters  – Meisje van me

Meisje van me is de spannende nieuwe thriller van prijswinnend auteur Ilse Ruijters. Tom en Amber kunnen geen kinderen krijgen. Tom vindt de oplossing: ze laten hun biologische kind dragen door draagmoeder Kirsten. Ze zijn dolblij als dochter Emma is geboren. Als ze hun baby de volgende ochtend willen ophalen, blijken Kirsten en Emma verdwenen. 

Reserveer nu >