Gabriel Tallent komt naar Nederland

9 april 2018

De Amerikaanse Gabriel Tallent, auteur van Mijn allerliefste schat, komt aankomend weekend naar Nederland. Tijdens zijn bezoek zal hij twee keer een optreden geven, in Den Haag en in Amsterdam.

Mijn allerliefste schat vertelt het verhaal van Turtle Alveston, die op veertienjarige leeftijd door de bossen langs het noordelijke deel van de Californische kust zwerft. Turtle groeit sinds de dood van haar moeder geïsoleerd op onder het juk van haar getormenteerde en charismatische vader, Martin. Als ze Jacob ontmoet leert ze een andere wereld kennen en begint te fantaseren over een ontsnapping aan haar vader.

Gabriel Tallent groeide op in Medocino in Californië, waar Mijn allerliefste schat zich afspeelt. Hij studeerde aan Willamette University. Na zijn afstuderen werkte hij als gids in een natuurgebied in het noordwesten van de VS. In de ruige natuur werkte hij ook aan Mijn allerliefste schat: de natuur is een volwaardig personage in deze roman. Mijn allerliefste schat is een New York Times bestseller.

 

Gabriel Tallent bij Border Kitchen

Op zondag 15 april treedt hij op bij Border Kitchen in Den Haag. Hij zal daar worden geïnterviewd door Annelies Verbeke. Klik hier om kaartjes te kopen. 

Deur open: 15.30 uur
Aanvang: 16:00 uur
Locatie: Zaal 3, De Constant Rebecqueplein 20A, 2518 RA Den Haag

 

 

 

Gabriel Tallent bij De Balie

Op maandag 16 april treedt Tallent op in De Balie in Amsterdam. Daar zal hij worden geïnterviewd door Ianthe Mosselman. Klik hier om kaartjes te kopen. 

 

Aanvang: 20:30 uur

Locatie: Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam

 

WIN KAARTEN VOOR GABRIEL TALLENT

Wij geven 2 keer twee kaarten weg: een setje voor Tallents optreden in Den Haag en een setje voor Amsterdam. Hoe maak jij kans? Laat ons via Facebook weten waarom jij naar een van de twee evenementen wilt. Winnaars worden donderdag 12 april bekend gemaakt.