De nieuwe boeken van Ambo|Anthos – januari 2019

3 januari 2019

Het nieuwe jaar is begonnen en ook januari zit weer vol met prachtige nieuwe literatuur, literaire non-fictie en thrillers. Hieronder vind je een overzicht van de boeken die verschijnen met links om op door te klikken voor meer informatie.

 

 

 

  • 7 januari: Sayed KashuaWijzigingen bijhouden. Een prachtige roman over fantasie en waarheid, heimwee, ontworteling en de verwerking van herinneringen. Nadat hij hoort dat zijn vader doodziek is, stapt S. op het vliegtuig naar Israël om zijn vader te zien en in het reine te komen met zijn traumatische vertrek.
  • 15 januari: Sally RooneyNormale Mensen. Normale mensen gaat over Marianne en Connell die in verschillende werelden opgroeien. Het is een voortreffelijke en intense liefdesgeschiedenis over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben. Deze roman laat je je eigen liefdes herbeleven.

 

 

 

  • 18 januari: Manon Duintjer (samenstelling) – Wat ik van mijn moeder leerde. In Wat ik van mijn moeder leerde delen bekende dochters en zonen de belangrijkste les die zij van hun moeder hebben geleerd. Met bijdragen van onder andere: Murat Isik, Stine Jensen, Ranomi Kromowidjojo, Ellie Lust, Meester Bart, Roos Schlikker en Susan Smit.
  • 18 januari: Jonathan WilsonHet geheim van Barça. In Het geheim van Barça brengt de Britse voetbaljournalist Jonathan Wilson de filosofie en nalatenschap van Cruijff op meeslepende wijze in kaart. Het is niet alleen een verhelderend boek over voetbaltactiek, maar vooral ook een intrigerend epos over hoe Camp Nou de slijpsteen werd voor de grootste voetbalgeesten van onze tijd.