Evenement: Literaire ontmoeting met Murat Isik

20 april 2021 van 20:15 t/m 22:30

Ontmoet de prijswinnende auteur Murat Isik. De in Izmir, Turkije geboren schrijver won met zijn tweede roman Wees onzichtbaar de Libris Literatuur Prijs 2018. In het boek beschrijft hij de wanhopige overlevingsstrijd van een gezin in de Bijlmer en de coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld. Ook schreef Isik het Boekenweekessay Mijn moeders strijd voor de Boekenweek 2019.

‘Murat Isik trekt je vanaf de eerste bladzijde met de vanzelfsprekende autoriteit van de geboren schrijver het verhaal binnen en toont de lezer een wereld die bekend is uit krantenartikelen en sociale studies, maar nog te weinig uit romans.’ | Juryrapport Libris Literatuur Prijs

Let op: Kaarten kosten €16,- en zijn verkrijgbaar via Schouwburg Cuijk.

Deze voorstelling maakt deel uit van de reeks Literaire ontmoetingen, georganiseerd i.s.m. Schouwburg Cuijk, waarin bekende Nederlandse auteurs voorlezen uit eigen werk, over hun schrijverschap vertellen en antwoord geven op vragen uit het publiek.

Korting voor Bibliotheekleden

Als lid van BiblioPlus krijgt u €3,50 korting op een toegangskaartje. Kaartjes zijn verkrijgbaar via schouwburgcuijk.nl. Kaartjes met ledenkorting bestellen gaat als volgt:

  • Ga naar: www.schouwburgcuijk.nl
  • Zoek in het programma aanbod de literaire ontmoeting van uw keuze en klik op bestel
  • Geef aan hoeveel toegangskaarten u totaal wilt bestellen pas de actiecode “BPLUS” toe
  • Maak (nogmaals) de verdeling van het totaal aantal toegangskaarten over de tarieven

Wees onzichtbaar

Wees onzichtbaar van Murat Isik gaat over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en is een schitterende ode aan de Bijlmer. Winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2018.

Bekijk het boek

Mijn moeders strijd

Mijn moeders strijd van Murat Isik: Een nieuwe, uitgebreide editie van het veelgeprezen Boekenweekessay. Met niet eerder gepubliceerde hoofdstukken en foto’s van Aynur en Murat.

Bekijk het boek

De boeken van Murat Isik

Slider (niet visueel zichtbaar in editor)