Boeken die aansluiten op de actualiteit

7 juli 2022

Klik hier om te editen!

Virus van Roy Ferwerda

Virus van Roy Ferwerda is een reconstructie van de coronacrisis vanuit het oog van de storm: een persoonlijk verhaal van arts-microbioloog Jan Kluytmans, dat leest als een beklemmende medische en maatschappelijke thriller.

Jos & Max van Ivo Pakvis

Kan Verstappen zijn succes herhalen? Na het razend spannende kampioenschap afgelopen seizoen, keert Verstappen terug om wederom een greep te doen naar het kampioenschap. Jos & Max van Ivo Pakvis ontrafelt het talent van de succesvolste Nederlandse coureur ooit. Verplichte kost voor iedere Formule 1-liefhebber.

Sluiproute Brussel van Lise Witteman

Op de longlist van de Prinsjesboekenprijs 2022, Witteman vertelt hoe de beruchte Rutte-doctrine ook op Europees niveau doorwerkt. Wat gebeurt er achter gesloten deuren als onze bewindslieden naar Brussel afreizen?

Boris Johnson van Tom Bower

Boris Johnson treedt in de herfst af als premier van het Verenigd Koninkrijk. Maar wie is deze eigenzinnige premier eigenlijk? Boris Johnson van Tom Bower is een explosieve politieke biografie over een van de meest spraakmakende Britse premiers ooit. Meermaals uitgeroepen tot Boek van het Jaar.

De man zonder gezicht van Masha Gessen

Masha Gessen schreef met De man zonder gezicht een onthullende biografie over Vladimir Poetin, de machtigste man van Rusland dat bij vlagen leest als een spionageroman. Nu met een nieuwe inleiding.

Volg ons op Instagram