Smulpapen

eenvoudige en eigenzinnige recepten voor het goede leven

Ronald Ockhuysen - Het Smulpapenboek Smulpapen bevat een selectie uit de honderden eigenzinnige recepten die de afgelopen jaren in Het Parool zijn verschenen. Omdat elke smulpaap zijn eigen signatuur heeft, krijgt ieder zijn eigen sectie binnen het kookboek. Hoe verschillend ook, wat ze gemeenschappelijk hebben is eenvoud en eigenzinnigheid. Sinds 2014 vullen de smulpapen Hiske Versprille, worstenmaker Samuel Levie, meneer en mevrouw Hamersma, foodie Jet van Nieuwkerk, chef-kok Jessica Ydo, culinair historica Charlotte Kleyn, bierkenner Rick Kempen, hoofdredacteur HP/De Tijd Tom Kellerhuis, journaliste Xandra van Gelder en reclamemaakster Liesbeth Maliepaard afwisselend deze kookrubriek in Het Parool. Dagelijks dragen ze een gerecht aan; van patisserie tot goede worst, van zelfgeplukte chips tot rijkgevulde decembergerechten. En alles wat daaraan vooraf, tussendoor en na gesnoept kan worden. Uiteraard aangevuld met tips over prachtige wijnen en bieren.
Lees meer >

Ronald Ockhuysen

Ronald Ockhuysen is hoofdredacteur van Het Parool. Voorheen werkte hij als toneelrecensent, mediaredacteur en filmjournalist voor de Volkskrant en vervolgens als chef Kunst bij Het Parool te beginnen. Tussen 2002 en 2007 maakte en presenteerde hij voor de vpro tv-programma's over film.

Foto © Linda Stulic

Meer boeken van deze auteur
29,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789026345715
  • Publicatiedatum: 15-11-2018
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay

Bekijk de inhoud van dit boek ➔
Ronald Ockhuysen - Het Smulpapenboek Smulpapen bevat een selectie uit de honderden eigenzinnige recepten die de afgelopen jaren in Het Parool zijn verschenen. Omdat elke smulpaap zijn eigen signatuur heeft, krijgt ieder zijn eigen sectie binnen het kookboek. Hoe verschillend ook, wat ze gemeenschappelijk hebben is eenvoud en eigenzinnigheid. Sinds 2014 vullen de smulpapen Hiske Versprille, worstenmaker Samuel Levie, meneer en mevrouw Hamersma, foodie Jet van Nieuwkerk, chef-kok Jessica Ydo, culinair historica Charlotte Kleyn, bierkenner Rick Kempen, hoofdredacteur HP/De Tijd Tom Kellerhuis, journaliste Xandra van Gelder en reclamemaakster Liesbeth Maliepaard afwisselend deze kookrubriek in Het Parool. Dagelijks dragen ze een gerecht aan; van patisserie tot goede worst, van zelfgeplukte chips tot rijkgevulde decembergerechten. En alles wat daaraan vooraf, tussendoor en na gesnoept kan worden. Uiteraard aangevuld met tips over prachtige wijnen en bieren.

Ronald Ockhuysen

Ronald Ockhuysen is hoofdredacteur van Het Parool. Voorheen werkte hij als toneelrecensent, mediaredacteur en filmjournalist voor de Volkskrant en vervolgens als chef Kunst bij Het Parool te beginnen. Tussen 2002 en 2007 maakte en presenteerde hij voor de vpro tv-programma's over film.

Foto © Linda Stulic

Meer boeken van deze auteur