Retraite op Kreta met Stine Jensen

23 april 2017 - 29 april 2017
Hele dag


Pension Argyro-Rent-Rooms
Main Road Kritsa
, Kreta
Bekijk kaartje

Van zondag 23 april t/m zaterdag 29 april 2017 geeft Stine Jensen een cursus op Kreta. Deze week is een combinatie van filosofie, yoga en meditatie en persoonlijk zelfonderzoek.

In deze cursus ga je met Stine Jensen op zoek naar identiteit. We gaan er als vanzelfsprekend van uit dat ieder van ons een identiteit heeft, maar als ons op de man of vrouw af wordt gevraagd wie we dan wel zijn, weten we het opeens niet meer zo goed. We noemen onze naam, maar wat zegt die eigenlijk? We vertellen ons beroep, maar is dat wel zo relevant? We beginnen over onze afkomst, maar doet die er nog toe? Onze identiteit lijkt te bestaan, maar vervluchtigt in een wereld waarin iedereen op internet een nickname heeft, een jobhopper is of een wereldburger wil zijn.

In hoeverre verschilt de westerse zelfrepresentatie van de oosterse? Hoe verhouden lichaam en geest zich tot elkaar? En waarom zoeken velen nu hun toevlucht voor geluk in de oosterse winkel? Je zult ook werken aan een persoonlijke biografie volgens de oosterse methode.

Het complete weekprogramma is hier te vinden, klik hier voor de exacte prijzen, voorwaarden en meer informatie.

Retraite op Kreta met Stine Jensen