Hedwig Wiebes bij Waanders in de Broeren

14 september 2019
14:00 - 15:30


Boekhandel Waanders
Achter de Broeren 1-3
8011 VA, Zwolle
Bekijk kaartje

Op 3 september verschijnt Wat er is van Hedwig Wiebes, een inspirerend verhaal over identiteit, vrijheid, autonomie en jezelf vinden. 

Hun aanhoudende rusteloosheid en drang naar onbekend terrein leiden tot een impulsief besluit: Hedwig en haar vriend verkopen hun huis en alle spullen erin en gaan samen met hun twee hondjes op weg in een oude Volkswagenbus. Ze verwachten dat dit iconische busje hen niet alleen op plekken zou brengen waar ze nog nooit geweest zijn, maar ook dat het bijbehorende gevoel van vrijheid hen zal helpen ontsnappen uit hun wereld van hoge verwachtingen en vastgeroeste patronen. Wat er is gaat over de zoektocht naar een simpel leven, over tijd hebben om te ontdekken wat je echt wilt en wie je bent. Maar ook over de onomkeerbare consequenties van keuzes. Hoe ver moet je gaan met loslaten en opofferen in ruil voor je ideale leven?

Ter gelegenheid van het verschijnen van Wat er is signeert Hedwig Wiebes in Waanders in de Boeren in Zwolle op zaterdag 14 september om 14:00 uur. Meer informatie volgt. 

Wat er is - Hedwig Wiebes