Auteursbezoek Camilla Läckberg

21 september 2017 - 24 september 2017
Hele dag


Kunstencentrum Vooruit
Sint Pieters-nieuwstraat 23
3000, Gent
Bekijk kaartje

Op 21 september bezoekt Camilla Läckberg België en op 22 t/m 24 september komt ze naar Nederland. In België zal ze optreden bij Kunstencentrum Vooruit. Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor meer informatie over het programma in Nederland.

 

Over Heks:

Heks is de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren van haar Fjällbacka-serie verkocht.

Wanneer een jong meisje van een boerderij net buiten Fjällbacka verdwijnt, denkt men meteen aan een oude zaak. Dertig jaar geleden verdween daar namelijk een vierjarig meisje dat later werd teruggevonden – vermoord.
Destijds werden twee tienermeisjes beschuldigd van deze moord; de een leidt sindsdien een teruggetrokken bestaan in Fjällbacka en de ander is een beroemde actrice die even is teruggekeerd. Patrik Hedström acht de kans klein dat er een verband is tussen de verdwijningen, maar moet de mogelijkheid tóch onderzoeken, daarbij bijgestaan door schrijfster Erica Falck.
Hoe dieper ze in de zaak verwikkeld raken, hoe meer ze zich realiseren dat deze ver teruggaat in de geschiedenis. Het verhaal gaat namelijk dat een vrouw die in de zeventiende eeuw werd beschuldigd van hekserij meerdere gezinnen vervloekt had…

Auteursbezoek Camilla Läckberg